CAPTCHA Image
 
Daftar
Login Ahli
  Home     Berita Kami     Testimoni      Terma & Syarat  ;   Hubungi Kami     Tentang Kami     Affliate Program     FAQ  

ADMIN
Tel/SMS :
017-8621659
email : admin@iklansabah.com

Jumlah Ahli : 305
Ahli VIP : 103
Pelawat Online : 10
Jumlah Lawatan : 379781

iklansabah.com

Banner 250x250

lifetimeFree Search Engine Submission


   Iklan 120x120       Iklan 120x120   
Rm10 Sebulan       Rm10 Sebulan
 

 
 

SIM KAD BARU BAKAL DI LANCARKAN - RM 0.00Penerangan :
"... BILA TENGOK DOMPET KOSONG, HATI INI MULA SEBAK..." Siapa pernah rasa macam ni? Belum hujung bulan tunggu gaji, tengah2 bulan buka2 beg dompet. Tengok dompet kosong. Cek akaun bank cukup2 makan je.. Nak tunggu gaji lambat lagi... Time tu apa yang anda rasa? .Mesti hati dah start sayu dan sebak. .Air mata start menitis lalu terdetik dalam hati: "Ya Allah siapa boleh bantu aku ni, macam mana aku nak survive sampai hujung bulan..." .Bila kena macam ni, time tu kita terfikir, aku kena buat sesuatu dapatkan side income untuk bantu aku. .Aku tak boleh terus menerus alami macam ni setiap bulan. Aku mesti kena buat sesuatu untuk bantu aku survive.sampai hujong bulan. Anda ada terfikir nak cari side income? Terfikir nak buat apa bisnes sesuai untuk anda ?Terfikir untuk buat secara Online dengan modal serendah RM50 jer

Web : https://www.mywowplan.com/mytarget
Iklan dihantar oleh : rezeki (rezeki4u@hotmail.com)
Telefon : 0103433210

Perhatian : IklanSabah.com adalah pihak yang menyediakan perkhidmatan website pengiklanan online dan tidak bertanggungjawab terhadap sebarang iklan. Segala info iklan dan banner iklan adalah sepenuhnya menjadi tanggungjawab pemasang iklan tersebut.


 

 IKLAN BERBAYAR

InstaForex
 

Banner 250x250                

Kini peluang anda untuk pasarkan Produk atau promosikan perniagaan anda TERBUKA LUAS. Dengan adanya laman web www.IklanSabah.com, ianya sangat membantu anda untuk MUDAH mempromosikan produk anda. Tidak perlu kepakaran IT yang tinggi, anda telah boleh memulakan perniagaan online anda di laman web ini. Setiap IKLAN ANDA mempunyai link tersendiri, memudahkan anda SHARE kepada kawan-kawan anda melalui Whatsapp atau Facebook, Telegram, Instagram, Dan Banyak Lagi, Disamping itu Anda Boleh Lah Jadi Ahli Berbayar Dan Share link Anda Kepada Kawan-kawan, SETIAP kawan anda jadi ahli Berbayar Anda Akan Mendapat Komisen!!     

Copyright © www.IklanSabah.com 2017-2018 | Sponser By www.Karakiu.com