CAPTCHA Image
 
Daftar
Login Ahli
  Home     Berita Kami     Testimoni      Terma & Syarat  ;   Hubungi Kami     Tentang Kami     Affliate Program     FAQ  

ADMIN
Tel/SMS :
017-8621659
email : admin@iklansabah.com

Jumlah Ahli : 305
Ahli VIP : 103
Pelawat Online : 10
Jumlah Lawatan : 379774

iklansabah.com

Banner 250x250

lifetimeFree Search Engine Submission


   Iklan 120x120       Iklan 120x120   
Rm10 Sebulan       Rm10 Sebulan
 

 
 

Jawatan Kosong Desa Dairy Farm - RM 0.00Penerangan :
Assalamuaikum dan selamat pagi warga ranau. .berita baik untuk warga ranau yang masi mencari kerja. . JAWATAN KOSONG DESA DAIRY FARM KUNDASANG 1. Pekerja am Bahagian Maintenance ( 2 kekosongan LELAKI) Kelayakan: * Pemegang MyKad *Mempunyai sijil Elektrik * Berumur 21 hingga 30 Tahun * Sihat tubuh badan * Tiada sebarang rekod jenayah * Fresh Graduate digalakkan * Boleh bertugas dengan segera * Minimum Gaji: RM920 (Tidak termasuk OT) Kelebihan: *Kwsp *Socso *Overtime Untuk permohonan sila datang ke pejabat pengurusan desa cattle Kundasang. .terus datang untuk isi borang. .

Web :
Iklan dihantar oleh : admin (bizloren@gmail.com)
Telefon : 017-8621659

Perhatian : IklanSabah.com adalah pihak yang menyediakan perkhidmatan website pengiklanan online dan tidak bertanggungjawab terhadap sebarang iklan. Segala info iklan dan banner iklan adalah sepenuhnya menjadi tanggungjawab pemasang iklan tersebut.


 

 IKLAN BERBAYAR

InstaForex
 

Banner 250x250                

Kini peluang anda untuk pasarkan Produk atau promosikan perniagaan anda TERBUKA LUAS. Dengan adanya laman web www.IklanSabah.com, ianya sangat membantu anda untuk MUDAH mempromosikan produk anda. Tidak perlu kepakaran IT yang tinggi, anda telah boleh memulakan perniagaan online anda di laman web ini. Setiap IKLAN ANDA mempunyai link tersendiri, memudahkan anda SHARE kepada kawan-kawan anda melalui Whatsapp atau Facebook, Telegram, Instagram, Dan Banyak Lagi, Disamping itu Anda Boleh Lah Jadi Ahli Berbayar Dan Share link Anda Kepada Kawan-kawan, SETIAP kawan anda jadi ahli Berbayar Anda Akan Mendapat Komisen!!     

Copyright © www.IklanSabah.com 2017-2018 | Sponser By www.Karakiu.com