CAPTCHA Image
 
Daftar
Login Ahli
  Home     Berita Kami     Testimoni      Terma & Syarat  ;   Hubungi Kami     Tentang Kami     Affliate Program     FAQ  

ADMIN
Tel/SMS :
017-8621659
email : admin@iklansabah.com

Jumlah Ahli : 305
Ahli VIP : 103
Pelawat Online : 17
Jumlah Lawatan : 379727

iklansabah.com

Banner 250x250

lifetimeFree Search Engine Submission


   Iklan 120x120       Iklan 120x120   
Rm10 Sebulan       Rm10 Sebulan
 

 
 
FAQ - Soalan Lazim
 

Apakah halaman FAQ ?
» Sebarang soalan daripada anda boleh terus bertanya kepada admin dan jawapan akan dipaparkan dihalaman ini.

Apa Tujuan Web Iklansabah.com ni?
» Web ini Adalah Web Pengiklanan, Membantu Mempromosi Produk/jualan Setiap Individu Jadi Member di iklansabah.com, Disamping Itu Anda Juga Boleh Menjana Wang Dengan Sistem Affliate Disediakan.

Saya Lihat Boleh Dapat Pendapatan Dari Menyertai Web ini?
» Saya tidak janjikan apa-apa pendapatan kepada peserta Iklansabah.com. Ini adalah satu pilihan sahaja. Untuk penerangan lanjut bagaimana anda boleh menjana pendapatan, Boleh Rujuk Sistem Sokongan.

Mestikah Atau Wajibkah Saya Ada Email?
» YA, Anda Perlu Ada Email Untuk Mendaftar di Web Ini.

Adakah Saya Perlu Mencari Downline Selepas Mendaftar Di Website Ini?
» Jika Anda Rajin Mencari downline Itu Terpulang Pada Anda, Nak Cari Downline Ke Tak Kerana Web iklanSabah.com adalah portal pengiklanan, Kalau Nak Cari Pun Boleh Juga Kerana Web Iklansabah Ada Sediakan INSENTIF Untuk Mereka Yang Rajin Nak Mencari Downline/Side income/pasif. Untuk Pengetahuan Anda Web iklanSabah Juga Adalah AUTOPLACEMENT Semakin Ramai Pelawat Website, Semakin Besar Potensi Username Anda Dilawati.

Berapa Minimum Pengeluaran??
» Minimum Pengeluaran Adalah Rm30.. Caj Akan dikenakan RM 2 Akan dikenakan untuk Kos Pengurusan. Pengeluaran Boleh Dibuat Setiap Hari, Tempoh Proses Pengeluaran Anda Boleh Mengambil Masa Hingga 24 Jam Bergantung Kepada Keadaan Admin..Maklumat Lanjut Boleh Semak Ewallet Anda..

Halaman 1NEXT
 

 IKLAN BERBAYAR

InstaForex
 

Banner 250x250                

Kini peluang anda untuk pasarkan Produk atau promosikan perniagaan anda TERBUKA LUAS. Dengan adanya laman web www.IklanSabah.com, ianya sangat membantu anda untuk MUDAH mempromosikan produk anda. Tidak perlu kepakaran IT yang tinggi, anda telah boleh memulakan perniagaan online anda di laman web ini. Setiap IKLAN ANDA mempunyai link tersendiri, memudahkan anda SHARE kepada kawan-kawan anda melalui Whatsapp atau Facebook, Telegram, Instagram, Dan Banyak Lagi, Disamping itu Anda Boleh Lah Jadi Ahli Berbayar Dan Share link Anda Kepada Kawan-kawan, SETIAP kawan anda jadi ahli Berbayar Anda Akan Mendapat Komisen!!     

Copyright © www.IklanSabah.com 2017-2018 | Sponser By www.Karakiu.com