CAPTCHA Image
 
DAFTAR
LOGIN AHLI
  HOME     BERITA     TESTIMONI     TERMA & SYARAT  ;   HUBUNGI KAMI     TENTANG KAMI     RAKAN KONGSI     FAQ  

ADMIN
Tel/SMS :
0197214985
Whatapps : 014 2844892
Email : [email protected]

Jumlah Ahli : 20,856
Ahli VIP : 16,721
Pelawat Online : 27
Jumlah Lawatan : 3063826
Flag CounterWebsite Online Counter


  Iklan 120x120        Iklan 120x120   
Rm10 Sebulan        Rm10 Sebulan
 


Like Dan Follow Kami Di Facebook

 
 

TERMA & SYARAT

UNTUK AHLI BERDAFTAR SAHAJA! NAK JADI AFFLIATE KAMI? DAFTAR SEGERA! RM30 JER!

1. Persetujuan Affiliate
Dengan menyertai sebagai pengiklan di iklansabah.com, yuran yang dibayar untuk kos pengiklanan. Anda telah layak sebagai Agen Affiliate iklansabah, (selepas ini dikenali sebagai Affiliate), Anda bersetuju bahawa anda telah membaca dan memahami terma dan syarat perjanjian ini. Anda juga bersetuju bahawa anda bertanggungjawab untuk mematuhi setiap terma dan syarat dalam perjanjian ini.

2. Tanggungjawab Affiliate
- Tidak mempromosikan produk, servis atau aktiviti-aktiviti yang menyalahi undang-undang di portal iklan sabah.
- Membuat promosi secara berhemah dah tidak menyalahi terma dan syarat supaya menggalakkan orang lain menyertai program Affiliate di bawah anda. 
- Tidak melakukan sebarang bentuk penipuan bagi mendapatkan ganjaran.
- Dilarang memutarbelitkan sebarang maklumat tentang promosi dan aktiviti iklansabah.com
- Dilarang melakukan provokasi, tohmahan atau fitnah terhadap Affilate lain atau pihak iklansabah untuk tujuan tertentu.
- Affiliate bertanggungjawab sepenuhnya untuk mematuhi semua terma dan syarat, harta intelek dan undang-undang lain yang berkaitan.
- Pihak iklansabah tidak akan bertanggungjawab jika anda menggunakan bahan hakcipta orang lain atau harta intelek lain yang melanggar undang-undang atau mana-mana hak pihak ketiga.

3. Hak dan Tanggungjawab iklansabah
iklansabah.com berhak untuk menamatkan penyertaan affiliate anda dalam Program Affiliate iklansabah.com serta-merta dan tanpa notis sekiranya anda didapati melakukan sebarang bentuk penipuan, tohmahan, fitnah dalam penggunaan Program Affiliate iklansabah.com, atau jika anda menyalahgunakan program untuk apa juga tujuan. Jika penipuan dikesan, kami tidak bertanggungjawab ke atas pembatalan bayaran sebarang komisen yang dikumpul daripada penipuan tersebut. 

4. Penamatan
Penamatan boleh dilakukan dari pihak iklansabah.com, pada BILA-BILA MASA, dengan memberikan notis bertulis. Notis bertulis boleh diberi dalam bentuk emel atau surat bertulis. Di samping itu, keahlian boleh ditamatkan dengan serta merta jika affiliate melanggar terma dan syarat program ini. Yuran kos pengiklanan tidak akan dikembalikan.

5. Pengubahsuaian
Kami berhak mengubah mana-mana terma dan syarat ini pada bila-bila masa mengikut budi bicara. Dalam keadaan sedemikian, anda akan dimaklumkan melalui emel, SMS, Whatsapp, Pengubahsuaian mungkin termasuk perubahan dalam prosedur pembayaran dan peraturan Program Affiliate iklansabah.com.

6. Pembayaran Komisyen
Pembayaran komisyen kepada affiliate berdasarkan penyertaan Affiliate yang lain di bawah anda serta penyertaan dalam rangkaian anda.

7. Akses Kepada Kawasan Affiliate (Member Area)
Anda akan diberi kata laluan supaya dapat mengakses ke akaun affiliate anda. Anda boleh mendapatkan laporan serta pengiraan komisyen yang akan dibayar kepada anda.


 
Trade Forex Dengan Mudah Dengan Mengunakan Platform Binary Option!

 

Copyright © IklanSabah.com 2017-2020